In dit document staan de voorwaarden voor het gebruik en registratie van de webistes van stichting Hartslag Best.

Afmedling cursus

Wanneer u zich afmeldt (minimaal 7 dagen voor aanvang van de cursus) voor een door u gereserveerde cursusdatum en de betaling vollidig daarvoor voldaan heeft, dan ontvangt u van ons een couponcode waarmee u zich voor een andere datum aan kunt melden. Deze code is persoonlijk en alleen door u te gebruiken met hetzelfde e-mail adres.
Komt uw afmelding later binnen dan 7 dagen voor aanvang, dan hebben wij al toezeggingen gedaan en kosten gemaakt. Hierdoor kunnen we u geen couponcode of bedrag teruggeven.

 

Uw reservering is onder voorbehoud

Wij hebben een minimum aantal deelnemers voor een cursus nodig om deze door te laten gaan. Wordt dit aantal niet gehaald, dan annuleren wij de cursus. U wordt daarvan per e-mail op de hoogte gebracht. U ontvangt dan een couponcode (als u het volledige bedrag al voldaan heeft) om zich voor een andere datum aan te melden. Indien u restitutie wil van het door uw betaalde bedrag na een annulering van een cursus door ons, geef dit dan door via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij betalen het bedrag aan u terug op de bankrekening van waar u het hebt overgemaakt.