Aanmelden voor een reanimatiecursus bij Hartslag Best is eenvoudig. Je kiest een datum, vult het aanmeldformulier in en maakt een online betaling voor de cursus.

Na insturen en afronden van de betaling, ontvang je een bevestiging voor je deelname en verdere informatie over de cursus.

Bij een eerste aanmelding, vragen wij om het opgeven van een gebruikersnaam en wachtwoord. Deze is nodig om gegevens in het aanmeld en registratiesysteem vast te leggen. Wettelijke regelgeveing (AVP) geeft aan dat je deze gegevens zelf moet kunnen wijzigen en daar is de gebruikersnaam en wachtwoord voor nodig. Je ontvangt eenmalig een e-mail met daarin een link om je aanmelding in het systeem te bevestigen en je huidige gebruikersnaam en wachtwoord. Het is aan te raden het wachtwoord na bevestiging te wijzigen.

Heb je al een gebruikersnaam en wachtwoord? Dan kun je deze bij aanmelding voor een cursus gebruiken om je te registreren. Je hoeft dan niet meer opnieuw een systeemregistratie te doen.

Via https://mijn.hartslagbest.nl heb je met je gebruikersnaam en wachtwoord toegang tot je persoonlijke gegevens en over je actuele aanmeldingen voor cursussen.
Dit geeft je de mogelijkheid om deze te wijzigen of te annuleren.

Wijzigen of annuleren: Je kunt de datum van de cursus niet wijzigen. Je kunt deze wel tot 7 dagen voor de cursusdatum annuleren. Je ontvangt dan een couponcode die je kunt gebruiken voor de aanmelding op ee andere datum. Wil je in het geheel niet meer deelnemen, annuleer dan je cursusdatum en stuur een bericht over je annulering aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We zorgen dan voor de terugbetaling.
Annulering binnen 7 dagen voor aanvang van de cursus is niet mogelijk. Kun je onverhoopt niet, laat dit dan telefonisch weten aan Mevr Mien Droog 06 12 42 29 01. Restitutie is niet mogelijk ivm reeds gemaakt kosten.

Wij bewaren je cursusgegevens 2 jaar in ons systeem. Na deze periode worden ze verwijderd en wordt je niet meer geinformeerd over de deelname aan een herhaalcursus.

Stichting Hartslag Best

www.hartslagbest.nl

info@hartslagbest.nl

 

Stichting Hartslag Best heeft een ANBI status.

Kijk hier voor beleidsplan en jaarrekening