Aanmelden reanimatie cursus

Door het invullen van een aanmeldformulier kunt u zich registreren voor een reanimatiecursus in Best. De locatie kan wisselen, maar is altijd in Best. Voor de cursus middag/avond  betaalt u slechts € 15,- voor de basiscursus en slechts € 10,- voor de herhaalcursus (jaarlijks volgen). U leert reanimeren en het gebruik van een AED.
Na aanmelding en betaling (Ideal**) ontvangt u een bevestiging per e-mail.

Voor vragen over de opleidingen kunt u terecht bij Mevr. Mien Droog: opleidingen@hartslagbest.nl

Wat kun je verwachten?
De cursus is voor iedereen van 18 jaar of ouder toegankelijk. In de praktijk liggen slachtoffers vaak op de grond en dit is ook de positie waarin tijdens de cursus geoefend wordt. Wat langer op de knieën zitten hoort hierbij. Kies ook voor wat gemakkelijk zittende kleding tijdens de cursus.  Na afloop krijg je uitleg over het officieel aanmelden in het systeem van Hartslag Nu, als je het cursuscertificaat behaald hebt.

Cursustijden kunnen in de ochtend, middag of avond zijn. De cursusduur voor een basiscursus is 3 uur en 30 minuten en voor een herhaalcursus is dit 2 uur en 30 minuten

** Bij de betaling maken wij gebruik van de diensten van Stichting Mollie als betaalprovider. U kunt dit zien in de betaalbevestiging.

Klik op de knop hieronder voor een overzicht van cursusdata en het aanmeldformulier.

Overzicht en aanmelding reanimatiecursussen

Stichting Hartslag Best (SHB)

Postadres:
Eindhovenseweg 28a
5683KH Best
Contact via e-mail: info@hartslagbest.nl
KvK: 68487789

Informatie over cursus reanimeren?

  • Mevr. Mien Droog
    (tel: 06 12 42 29 01)
  • Mevr.  Anja Geertsen
    (tel: 06 48 79 66 52)